MINI odbojkarji v FINALU DP

Ekipa mini odbojkarjev se je v soboto, 11.5.2019, udeležila polfinalnega turnirja, ki ga je organiziral OK Šempeter.

Prvo tekmo so odigrali proti domačinom, ki so se v polfinale uvrstili kot zmagovalci repasaža. Tekmo so naši dobili brez večjega naprezanja z 3:0. Sledila je še druga tekma proti ekipi iz Hoč, tudi to so dobili naši gladko s 3:0. S tem so se že uvrstili na FINALNI turnir!!!

Ampak za konec je sledila še “poslastica” turnirja – na igrišču sta se pomerili dve neporaženi ekipi iz tega turnirja – poleg nas še Maribor, s katerim imamo neporavnane račune že z dveh turnirjev!

Igralci se že poznajo dokaj dobro, zato nekega taktiziranja ni bilo. Rezultat v prvem setu je bil ves čas izenačen vse do konca, ko so nasprotniki v “podaljšku” seta le naredili razliko dveh točk in dosegli zmago. V drugem setu je verjetno naša najboljša druga postava državnega prvenstva gladko premagala mariborsko drugo postavo – odločilen je bil torej zopet tretji niz!  Želja po zmagi je bila na naši strani na najvišjem nivoju, fantje so vodili celoten set, ob koncu že z 24:20. Takrat pa se je tako kot prej že na dveh turnirjih vse “ustavilo”, ekipa Maribora je izenačila ampak je tokrat tudi kanček sreče bil na naši strani in zmaga je šla v Braslovče!!

Zmaga na tem turnirju je pomenila v bistvu veliko več, kot v prejšnjih turnirjih, saj nam v finalu dodeli nasprotnika, ki je bil v drugem polfinalu drugi – spet se bomo namreč pomerili z Žužemberkom!

Finale bo v soboto, 25.5.2019!

Polfinale mini 2019